1 tot 5 van 5
Akori Gin - 70cl
(Akori Gin)
(Akori Gin)
42° - Deze Spaanse gin van de Destilerias Campeny is een waar buitenbeentje. Westerse en Oosterse botanicals zoals jeneverbes, dragon fruit, kumquat, citrusschil en gember worden in perfecte balans gedistilleerd in rijstalcohol. Akori Gin is een trendy gin met een exotisch zacht-fruitig karakter en een hint van gember in de afdronk.
Macaronesian White Gin 40° 70cl
(Macaronesian Gin)
(Macaronesian Gin)
Macaronesian Premium Gin is de eerste premium gin die gemaakt wordt op de Canarische eilanden door de Santa Cruz distilleerderij te San Miguel de Abona. Diego Rombola is de general manager van het bedrijf die een ambachtelijk product weet te distilleren. Door de geografische ligging heeft men hier fenomenale botanicals ter beschikking voor de productie van een perfecte gin. Macaronesian Gin wordt gepresenteerd in een keramische fles die in Duitsland wordt geproduceerd, de dop komt uit Italië.
Ingrediënte
Siderit Classics Gin 43° 70cl
(Sidert Gin)
(Sidert Gin)
Siderit Gin is een London Dry Gin die gedistilleerd wordt met rogge alcohol in Cantabria (een regio Noord-Spanje). De naam 'Siderit' (Syderitis Hissopifolia of Rock Tea = steenkruid dat groeit in de bergen van Cantabria) verwijst naar één van de 12 gebruikte botanicals. Deze specifieke botanical groeit enkel in de bergen van de Picos de Europa (letterlijk 'Pieken van Europa’) en geeft zijn unieke geur en smaak aan de Siderit Gin. Dit zorgt er ook voor dat de Siderit Gin Classic en de Siderit Gin Hibiscu
Tann's Gin 40° 70cl
(Tann's Gin)
(Tann's Gin)
Tann's Gin is in 1977 ontstaan bij de Campeny Distilleries. De Tann’s Gin stond toendertijd bekend om zijn uitgesproken jeneverbessen smaak. In de loop van de jaren veranderen de smaak trends en daarmee ook de smaak van de Tann’s Gin. De overheersende jeneverbes smaak werd meer geneutraliseerd en gecombineerd met botanische ingrediënten die deze gin een uniek smaak zou gaan bezorgen.
De Tann’s Gin bestaat uit 10 verschillende ingrediënten, namelijk: jeneverbessen, koriander, komkommer, rozenbladeren
(Blanc Luxuri Gastronomie)
40° - Deze heerlijke Spaanse gin wordt geproduceerd in het zonnige Andalusië, namelijk in Cadiz. De Tides Blanc gin is de enige gin ter wereld die gedistilleerd wordt volgens het au bain marie principe, waardoor de temperatuur constant kan worden gehouden. Deze gin experimenteert met de smaak van de zee en wordt in een kleine oplage geproduceerd. Door de trage distillatie au bain marie krijgt men een veel intenser aroma van alle botanische kruiden en vruchten, omdat alles heel langzaam wordt opgewarmd en