Rode Wijnen
Wodka
Rosé Wijnen
Witte Wijnen
Champagne
Bubbels
Gin & Tonic
Sterke Dranken
Non Alcohol
list button list button
Uw selectie
Filters
Prijs 

reclamebanner
1 tot 4 van 4
Madame Geneva Blanc 44.4° - 70cl
(Madame Geneva)
Madame Geneva is een klassieke Duitse 'retro' gin uit Mühlen. Het is een kruidige gin gepresenteerd in een loodzware ondoorzichtige wijnfles met bedrukt label. Jeneverbes, koriander en gember zijn de enige drie botanicals die gebruikt worden voor Madame Geneva. Ze geven de gin een krachtig smaak die ergens voor staat zonder verdere franjes. Madame Geneva Gin Blanc is een droge gin die er geen doekjes om wikkelt. Altijd al willen weten hoe gin 100 jaar geleden smaakte, dan is hier uw kans. Het bewijs dan me
Madame Geneva Rouge 41.9° 70cl
(Madame Geneva)
Gin met rode wijn! Madame Genève is een revolutie in de traditionele Gin markt. De combinatie van de typische smaak van jeneverbes en de fruitigheid van een rode wijn zorgen voor een compleet nieuwe spirit. De bittere, maar frisse gin bestaand uit 46 botanicals is samengevoegd met een intense, aromatische rode wijn. De rode wijn is gebaseerd op Primitivo druiven die afkomstig zijn uit Apulia, Italië. De wijnstokken zijn al 60 jaar oud en bekend om hun Rubin rode wijn. Ben je in de stemming voor een comple
Red Gin Limited Edition 45° 70cl
(Red Gin)
Gansloser Red Gin Limited Edition is de meer vrouwelijke versie van de welgekende Black Gin. Deze Duitse vintage gin uit 2014 wordt slechts sporadisch gedistilleerd. Na elke distillatie vermeld J.G. Frey. Gansloser het jaartal op het label. Red gin is minder complexe dan de Black gin. Men gebruikt voor deze gin een heel gamma aan botanicals zoals: jeneverbessen. citroenschil. laurier. kamille. sinaasappelschil. gember. koriander en de rest van de kruiden houden ze geheim.
SUL Gin 43° 70cl
(Sul Gin)
Gin SUL is een opmerkelijke Hamburgse gin met Portugese roots. Deze overheerlijke gin wordt in zeer kleine batches - per keer maar 100L - in een koperen ketel gedistilleerd in het landelijke Markdorf aan de Bodensee. De meesterdistillers kozen bewust voor een langzaam stookproces om de smaken zachtjes maar intenser te laten ontwikkelen. Tijdens de dampfase van de destillatie glijden de alcoholische nevel langs een mand met heerlijke Portugese botanicals zoals citroenen, koriander, jeneverbessen, rozemarijn,


LOG IN

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 


Hebt u nog geen account?

Klik hier om u te registeren.